Resultaten voor excel voor financiële professionals

 
excel voor financiële professionals
 
Van Duuren Media Het Complete Boek Excel voor professionals.
Auteurs Wim de Groot. Uitvoering Boek 672 pagina's. Deze titel is niet langer leverbaar. Microsoft Excel vervult in kleine en grote bedrijven een belangrijke rol bij het dagelijkse kantoorwerk. Met het programma valt veel tijdwinst te behalen zeker als u er efficiënt mee kunt werken en daar zit vaak de kneep. Excel is zo enorm veelzijdig dat vrijwel niemand alle mogelijkheden kent. Daardoor blijft een deel van de kracht van Excel onbenut. Dit boek brengt daar verandering in.
Cursus Expert in Financial Excel NIVE Opleidingen.
We sluiten elk onderdeel af met een aantal praktijkgerichte oefeningen. Er is voldoende gelegenheid om ook cases of spreadsheets uit uw eigen praktijk in te brengen. De cursus Expert in Financial Excel is relevant voor financieel professionals zoals business project en financial controllers accountants auditors en administrateurs. De cursus is geschikt voor gebruikers van elke versie van Excel. 24 Mei Leusden Inschrijven. 30 Nov Leusden Inschrijven. Deze cursus is beschikbaar als incompany en open inschrijving. Schrijf u direct in voor de cursus. Deel met uw vrienden. Wilt u meer weten? Bel met Programmamanger Bianca van den Brink en ontvang vrijblijvend advies op maat.
Training InCompany Excel voor controllers en andere financiële professionals Springest.
InCompany Excel voor controllers en andere financiële professionals. Deze training is helaas verwijderd door IIR Trainingen Conferenties. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers de alternatieven of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. VBA Excel / Visual Based Applications Controller / Accountant 18 PE punten/uren. Cursus VBA Excel VBA Excel is dé ultieme tool voor ervaren Excel-gebruikers die echt alle mogelijkheden van Excel optimaal willen benutten. 1.995 check Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.
Cursus Gegevensanalyse voor financiële professionals Springest.
De functies sorteren filteren verschuiving index. Berekeningen maken op samengestelde data. Financiële en statistische functies. Fouten opsporen en controles maken. Doel en doelgro ep. De cursus is bedoeld voor professionals in financiële omgevingen die hun Excel vaardigheden snel en effectief op significant hoger pijl willen brengen. Als doorsnee gebruiker werkt u geroutineerd met de meest gebruikte functies van Excel. De toenemende eisen van steeds complexere opdrachten die in korte tijd moeten worden gerealiseerd. Met deze cursus leren we u de mogelijkheden van Excel voor een professionele werkwijze om sneller analyses en overzichten te krijgen uit grote verzamelingen van cijfers. Door gebruik te maken van de concepten die we u in deze cursus laten zien bent u in staat snel verder te komen.
Praktijkgerichte cursus Microsoft Excel voor administratief medewerker.
De planning van de trainingen wordt afgestemd op jouw projectplanning. Microsoft Excel voor Financieel medewerkers. Importeren van externe data. Financiële data bewerken tot stuurinformatie. Lijsten en tabellen maken en beheren. Geavanceerd filteren en sorteren. Meer doen met financiële functies en analyses. Presentatie van je financiële data. Macro's / VBA code. Werken met financiële modellen en sjablonen. Aanpassen van het Lint. Klantbeoordelingen van Ictivity Training. Prima cursus met de juiste informatie voor mij. Leerzaam en prettige aanpak.
Intersentia.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Excel voor financiële professionals. Dit boek biedt oplossingen voor concrete problemen waarmee financiële professionals dagelijks te maken krijgen. Met tal van concrete vraagstukken en een waslijst aan tips en tricks. boek verschenen 1e editie. januari 2012 x 202 blz. Vraag docenten of beoordelingsexemplaar aan. Excel voor financiële professionals. Dietert Gielen is licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen en actief als financieel manager. Sinds 2011 is hij fulltime bezig met het begeleiden van kmos in het groeiproces.
Excel voor Financials opleidingen trainingen cursussen Intermediair.nl.
Informatie Als financieel medewerker moet u in korte tijd veel data verwerken om. Excel 2007 rapportages voor financiële professionals. Krachtige Excel 2007 rapportages voor financiële professionals Financieel professionals moeten in kort bestek steeds meer inzicht geven uit grote hoeveelheden data. Aan de presentatie worden. Financial Excel 14 PE-Uren Triple.is Maart 2011. Deze training vertegenwoordigd 14 PE-Punten Data U geeft zelf twee voorkeur datums op voor de te volgen training! Informatie Als financieel medewerker moet u in korte tijd veel data verwerken om. Financial Excel 14 PE-Punten Triple.is December 2014.
Cursus Excel voor financiële professionals InCompany Springest.
Excel voor financiële professionals InCompany. Deze cursus is helaas verwijderd door IIR Trainingen Conferenties. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers de alternatieven of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. Excel voor Financials 2013 versie. Cursus Excel voor Financials 2013 versie In deze praktijkgerichte 2-daagse maatwerk cursus Excel 2013 voor Financials worden de geavanceer. 750 check Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 8 personen kunnen deelnemen aan deze training.
Excel voor financiële professionals Incompany training IIR.
Excel voor financiële professionals. Fusie van belangen duurzaamheid woongenot en financierbaarheid Anke van Hal Hoogleraar Duurzaamheid. Hoe relevant is een omnichannelstrategie voor financiële dienstverleners? Tom de Waard eConnect Manager. Leer Excels potentie maximaal te benutten en verhoog uw productiviteit. Kom tot betere analyses en scenarios met de InCompany Excel opleiding. Leer tijdsbesparende macros maken en draaitabellen eenvoudig gebruiken. Zorg dat u in staat bent om snel en efficiënt met Excel te werken. Presenteer analyses op krachtige wijze in rapportages. Maak betere analyses en scenarios. Leer hoe u eigen functies bouwt.
Exceltraining voor financiele professionals Markus Verbeek Praehep.
Stuur mijn werkgever deze informatie i.c.m. Ik wil me bij deze graag aanmelden voor de nieuwsbrief. Vraag nu mijn brochure aan. Excel-training voor Financiële Professionals. Haal meer resultaat uit Excel 2 maanden. Controlling Financieel Management Vaardigheden voor Financials Vaardigheidstrainingen Alle Vaardigheden voor Financials opleidingen. PDF aanvragen Direct inschrijven. Deze ontvang je direct per e-mail. Gedegen kennis van Excel is voor de financiële administratie van groot belang. Dit korte trainingsprogramma is daarom onmisbaar voor de financiële professional die zich wil bekwamen in het gebruik en de toepassing van Excel.

Contacteer ons