Zoeken naar cursus excell

 
cursus excell
 
Cursus Excel Easy-123.
Op maat samengestelde privécursus. Zelf je cursusdatum en locatie kiezen. Online verder leren met Online Academy. Klik hier om in te schrijven. Offerte cursus MS Excel. 625 per persoon excl.
Cursus Excel Formules Templates Tips Tricks Gratis Cursus.
Volg onze gratis cursus Excel en leer werken met Excel. Deze cursus is zowel voor beginners als gevorderden. Leren werken met Excel. Volg ons ook op YouTube! Leerzame gratis cursussen volledig tot in detail.
Excel cursus voor beginners en gevorderden NHA.
Studeer in jouw eigen tempo. Leer alles over het meestgebruikte spreadsheetprogramma volg de cursus Excel. Maak je veel berekeningen of cijferoverzichten tijdens je werk? Of heb je een hobby waarbij spreadsheets goed van pas komen? Bijvoorbeeld met datacrunching waarbij je grote hoeveelheden cijfermateriaal inzichtelijk maakt big data. Met de cursus Excel heb je het gelijknamige programma van Microsoft snel in de vingers. Microsoft Excel is veruit het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld. Wanneer je regelmatig met de computer werkt ben je het veelzijdige programma vast al eens tegengekomen. Veel werkgevers stellen aan nieuwe medewerkers de eis dat zij met Excel kunnen omgaan.
Training Excel volgen? Compu Act Opleidingen.
Vind hier alle informatie over de nieuwste software voor uw cursus Excel. Samen met je collegae deze cursus volgen? Vanaf 3 personen is het vaak al voordeliger om een in-company cursus te organiseren. Deze cursus kan op maat worden aangepast. De in-company cursus kan bij u op kantoor of op een andere locatie worden gegeven. Vraag een offerte aan of neem contact op tel 023-5513409. Het Open Leercentrum is onze meest effectieve methode. Dit betekent ook dat u direct kunt starten met de cursus! U hoeft niet te wachten tot een specifieke datum u kunt vaak morgen al terecht.
Cursus Excel Studieplan.
Gratis studiegids per post of e-mail. Wil je beter leren omgaan met Microsoft Excel en alle mogelijkheden van dit superhandige programma leren kennen? Dan is dit dé cursus voor jou! Stap voor stap en op een heel praktische manier leer je alle opties van Excel gebruiken. werken met spreadsheets en grafieken diagrammen en tabellen maken. Waardevolle kennis die je zowel in je werk als privé goed van pas zal komen. Je zult zien dat er met Excel ontzettend veel mogelijk is. Al in vijf maanden heb je het programma helemaal in de vingers! Studieplan is de enige afstandsopleider met superlage lesgelden. Kijk en vergelijk zelf! Wil je voor je werk of privé beter leren omgaan met Excel?
Cursus Excel 2013 Online E-learning Training Spoedcursus.
LMS Learning Management System. Microsoft gecertificeerde online cursus Excel Elearning inclusief. Certificaat van deelname bij slagingspercentage van minimaal 70%. 365 dagen lang trainen op eigen tempo en volgorde na startdatum. Een unieke e-learning methode in een virtuele Office omgeving. Rijke interactieve multimedia lessen met video spraak en ondertiteling. Praktijkopdrachten met real-time analyse van de acties en de resultaten van cursisten. Overal en op elk moment toegankelijk 24/7. Flexibel beheer en voortgangsrapportages van cursisten. Intergreerbaar in LMS of ELO platform AICC SCORM. Examenvoorbereiding Microsoft Office Specialist MOS. Examenvoorbereiding Europees Computer Rijbewijs ECDL.
Cursus Excel LOI.
De cursus Excel leert stap voor stap om te gaan met het spreadsheetprogramma MS Excel. Na afloop beheers je Excel op professioneel niveau. Inhoud van de cursus Excel. In de cursus Excel worden de meest voorkomende Excel-functies behandeld. Het werken met werkbladen formules en functies maar ook toepassen van sjablonen en invoegen van grafische objecten en grafieken. Daarnaast is er veel aandacht voor het gebruik van databases draaitabellen macro's formulieren en programmeren in Excel. Meer over de inhoud. Een overzicht van de hoofdstukken. De werkomgeving van Excel. Werkmappen werkbladen en vensters. Werken met werkbladen formules en functies. Afdrukken en hulp vragen. Belangrijke werkbladfuncties I en II. Werk controleren en beveiligen. Grafische objecten en diagrammen.
Gevorderdencursus-Excel.
Wilt u bijvoorbeeld meer weten over complexe formules en hoe deze toe te passen in de praktijk? Na de cursus Excel voor gevorderden bent u daartoe in staat. We verzorgen de les in de Excelversie die binnen uw organisatie gebruikt wordt. Mogelijke onderwerpen die in deze cursus aan bod komen. Veelvuldige handelingen automatisch uitvoeren. Vanzelfsprekend passen we de inhoud van de cursus naar uw wensen aan. Welke onderwerpen zijn voor u interessant?
Excel cursus voor secretaresses.
Excel cursus voor secretaresses. Eéndaagse cursus om als secretaresse veel nut te halen uit Excel. Deze unieke cursus helpt veel voorkomende werkzaamheden van secretaresses d.m.v. Excel efficiënter uit te voeren. De cursus is interactief en wordt gegeven aan kleine groepen waardoor er ruimschoots ingegaan wordt op door de cursisten aangegeven voorbeelden van werkzaamheden. Trainingen vanaf 495 bij 2 deelnemers op locatie. Na de cursus Excel voor secretaresses kunt u ook anderen ondersteuning geven. Voorbeelden van werkzaamheden waarop wordt ingegaan.
gratis cursus Excel.
Deze cursus Excel wordt U geheel gratis aangeboden.
Cursus Excel Een simpele administratie.
Cursus Excel Een simpele administratie. Deze cursus Excel geeft een korte introductie in Microsoft Excel. Excel is het spreadsheet-programma van Microsoft dat inbegrepen zit bij Microsoft Office. Een spreadsheet is een blad met cellen die gegevens kunnen bevatten zoals tekst en getallen. Een spreadsheet of in het Nederlands rekenblad wordt vaak gebruikt voor administratieve doeleinden en dan in het bijzonder voor de financiële administratie. Door het gebruik van rekenfuncties kunnen bijvoorbeeld kwartaalcijfers loonkosten en andere financiële cijfers gegenereerd worden op basis van de gegevens die in het spreadsheet opgenomen zijn. In dezecursus Excelmaak je een klein onderdeel de financiële administratie namelijk een kostenoverzicht.
Excel @ MS Office.
Registreren en inloggen vereist. Een online cursus met onderwerpen als validatie macro's formulieren VBA en functies. Een werkblad aanpassen cellen opmaken formules en functies sorteren afbeeldingen grafieken paginaopmaak printen sneltoetsen. Gratis cursus Microsoft Office Excel. Uitgebreide cursus voor beginnende Excel-gebruikers. Hoe gebruik ik Excel. Excel is een veelgebruikt spreadsheetprogramma. Het wordt geleverd in Microsoft Office en is daarmee één van de meest gebruikte spreadsheetprogrammas ter wereld. Dat is niet verwonderlijk want het programma is heel handig. Je kunt er eenvoudig lijsten mee maken planningen mee invullen en zelfs een eenvoudige boekhouding in bijhouden. Ben je nog niet bekend met het programma? We beginnen eerst met de basisbegrippen! Microsoft Developer Network @ Software ontwikkelen Engels. Een onuitputtelijke site van Microsoft voor software-ontwikkelaars. Zeer veel documentatie tutorials specificaties enz.

Contacteer ons