Zoeken naar handboek excel

 
handboek excel
 
Van Duuren Media Handboek Microsoft Excel 2010.
Auteurs Wim de Groot. Uitvoering Boek 480 pagina's. Microsoft Excel 2010 is een vast onderdeel van Microsoft Office 2010. Excel heeft ontelbare mogelijkheden. Met dit krachtige rekenprogramma voert u in een handomdraai allerlei nuttige en complexe berekeningen uit. Aan de hand van talloze uitgewerkte en soms onverwachte voorbeelden laat de auteur in deze actuele uitgave zien hoe u met weinig inspanning het maximale uit Microsoft Excel haalt. De voorbeelden gaan veel verder dan het huishoudboekje of de kilometeradministratie.
Excel 2016 Boeken Windows Office Boeken.
Behandelt alles wat je moet weten om soepel met Excel 2016 aan de slag te kunnen. Vertrouwd bestellen snel in huis. Goed toegankelijk boek waarmee je Microsoft Excel 2016 snel onder de knie hebt en eventuele problemen oplost. Vertrouwd bestellen snel in huis. Een uitstekend basisboek voor alle beginners. Je krijgt Excel 2016 aan de hand van praktische voorbeelden stap voor stap uitgelegd. Vertrouwd bestellen snel in huis. Een goed boek als je thuis bent in Excel 2016 maar net een slag dieper wilt bijvoorbeeld met draaitabellen en relaties.
Handboek Excel 2016 door Wim de Groot Boek Managementboek.nl.
Literatuur Koken Jeugd Psychologie Gezondheid Spiritualiteit Religie Reizen Geschiedenis Sport. Agenda Seminars Collegereeks Masterclasses e-learning Sprekers Incompany. Actueel Opinie Interviews Recensies. Home Boeken Handboek Excel 2016. Nederlandstalig Paperback 525 blz. Van Duuren Informatica 1e druk 2015. Vandaag voor 2300 uur besteld morgen in huis. Betaal met acceptgiro of iDeal. Handboek Excel 2016 Handboek Word 2016 Prijs voor beide 5598. Over de auteur Over dit boek Artikelen en interviews Recensies.
Handleiding Snel aan de slag voor Excel 2013 Excel.
Van toepassing op Excel 2013 Meer. Als Excel 2013 helemaal nieuw voor u is biedt deze gratis handleiding handige tips om het programma te leren kennen. Hebt u een handleiding nodig voor een ander Office-product? Andere beknopte handleidingen voor Office 2013 downloaden. Als u in Windows 8 op de bovenstaande knop Downloaden klikt wordt de handleiding rechtstreeks in de Windows 8 Reader-app geopend. In dit programma kunt u de handleiding bekijken afdrukken en opslaan voor latere naslag.
Handboek Excel 2013 Paperback Wim de Groot Boek Bruna.nl.
Nora Roberts 21 gratis. Jussi Adler-Olsen 21 gratis. Handige Dummies voor 999. Super Sand spellen 15. Handboek Excel 2013 Paperback. april 2013 0 recensies. Microsoft Excel 2013 heeft als onderdeel van het Microsoft Office-pakket ontelbare mogelijk-heden. Met dit krachtige rekenprogramma voert u in een handomdraai allerlei nuttige en complexe berekeningen uit. Aan de hand van talloze. Meer Handboek Excel 2013. Bekijk alles van Wim de Groot. Gratis verzending vanaf 20. Gratis afhalen betalen en retourneren in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel.
EXCEL-HULP Handig met Excel Handleiding Excel.
Mailen doe je met OUTLOOK. Een brief maak je in WORD. Maar waar gebruik je EXCEL voor? Als je kijkt naar EXCEL is het eerste dat opvalt dat het scherm in allemaal hokjes is verdeeld ook wel cellen. Dat houdt in dat je in EXCEL heel goed lijsten en overzichten kunt maken. Ook tabellen maken werkt veel makkelijker dan in een ander programma. Iedere cel kun je apart opmaken. Je kunt er lijnen omheen tekenen de tekst een kleur geven de achtergrond een kleur geven de tekst opmaken de hoogte of breedte aanpassen etc. Je kunt het letterlijk zo mooi maken als je wilt. Inhoud van een cel.
Excel Tekst en Uitleg Wim de Groot geeft heldere uitleg over Excel in uw bedrijf bouwt uw spreadsheet op maat en legt in zijn boeken uit hoe u formules opbouwt.
Als je met Excel werkt moet je dit boek hebben. Duidelijk en overzichtelijk boek acties worden stap voor stap weergegeven. Voor wie het Handboek Excel 2016 van 548 blz. iets teveel van het goede vindt is er nu een handzaam boek van 256 blz. Hierin behandel ik de meest gangbare mogelijkheden van de nieuwste versie van Excel en leer ik u de basisvaardigheden. U leest hoe u een lijst met gegevens opzet formules opstelt rekenfuncties gebruikt en grafieken maakt. De twintig meest gebruikte rekenfuncties worden toegelicht. Verder komen de opmaak en het afdrukken van het werkblad aan bod voorwaardelijke opmaak en het rekenen met datum en tijd. U kunt hier gratis downloaden.
Van Duuren Media Handboek Excel 2016.
Uitvoering Boek 548 pagina's. Microsoft Excel mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de ontelbare mogelijkheden van dit onderdeel van het Microsoft Office-pakket. Excel 2016 is de nieuwste versie van dit krachtige rekenprogramma. Aan de hand van talloze uitgewerkte en verrassende voorbeelden laat de auteur in deze actuele uitgave zien hoe u met weinig inspanning het maximale uit Microsoft Excel haalt.
Handleiding Excel Uitleg en tips over Excel Formules draaitabellen.
Excel tips voor Mac. Wil jij graag beter worden in Excel? Ik wil je daar graag bij helpen. Wil jij graag beter worden in Excel en gebruik je Excel voor Windows? Wil jij graag beter worden in Excel en gebruik je Excel voor Mac? Wil jij je administratie bijhouden in Excel en leren hoe je moet boekhouden in Excel? by Gerard april 5 2017 4. Verwijzing naar een cel in een ander bestand.

Contacteer ons