Meer resultaten voor opleiding excel

 
opleiding excel
 
Cursus Excel Gratis cursus excel Online op locatie.
Er zijn bedrijven die 2-daagse cursussen aanbieden maar er zijn ook bedrijven die verspreid over 2 maanden elke week 2 uur inplannen. Wil je snel en goedkoop een professionele cursus Excel volgen? Bekijk de Excel cursussen. Leer alles over het meestgebruikte sprea. Wil jij beter leren werken met Excel? In het Nederlandse bedrijfsleven is Micr. 3 van de 3 cursussen. Belangrijk voor het volgen van deze Excel cursus is dat u wel een basiskennis Windows nodig heeft om deze training te kunnen volgen. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina Basiscursus Excel.
Opleiding Excel-training voor Financiële Professionals EduBooking.
Gedegen kennis van Excel is voor de financiële administratie van groot belang. Deze module is daarom onmisbaar voor de financiële professional die zich wil bekwamen in het gebruik en de toepassing van Excel. Naast meer basale toepassingen van Excel zoals sjablonen opmaak afdrukken en samenvoegen komen ook de functies voor gegevensanalyse aan de orde. Deze module kan mogelijk worden ingebracht in de opleidingen HBO Costaccounting en Control en HBO Verslaglegging van Markus Verbeek Praehep. In deze praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan de orde. Sjablonen opmaak en afdrukken. Draaitabellen maken en gegevens wijzigen. Importeren en verzamelen in een database. Sorteren filteren en verschuiven. Financiële en statistische functies en berekeningen. Enkelvoudige en samengestelde data.
Training Excel 2013 Basis NCOI Opleidingen en Trainingen.
Deze cursus is zeer geschikt voor gebruikers van Excel 2007 Excel 2010 Excel 2013 of Excel 2016 die inzicht willen krijgen in de structuur en werkwijze van Excel. Om deze cursus te volgen moet u met Windows kunnen werken. Dat wil zeggen dat u kunt werken met de muis en dat u weet hoe u bestanden opent en sluit. Wanneer u niet over deze vaardigheden beschikt adviseren wij u onze cursus Wegwijs op de computer te volgen. Wanneer u in uw opleidingstraject ook de cursus Word Basis gaat volgen dan raden wij u aan eerst Word en daarna Excel te volgen.
Training voor Excel 2013 Excel.
Van toepassing op Excel 2013 Meer. Bekijk de nieuwe Excel 2016-training. Getallen optellen in Excel 2013. Basisberekeningen uitvoeren in Excel. Uw eerste Excel-werkmap maken. Deelvensters blokkeren of vergrendelen. De beste tips voor het werken in Excel Online. Celverwijzingen begrijpen en gebruiken. Automatisch doorvoeren en Snel aanvullen gebruiken. Tijd optellen of aftrekken. Gemiddelde van een groep getallen berekenen. Kop en voetteksten invoegen. Overstappen naar Excel 2013. Gegevens sorteren en filteren. Video Voorwaardelijke opmaak naar een hoger niveau tillen. VERT.ZOEKEN wanneer en hoe gebruiken.
Cursus VBA Excel NIVE Opleidingen.
Bent u zich nog aan het oriënteren op de juiste opleiding? Dan bent u van harte welkom op één van onze informatiebijeenkomsten. De bijeenkomsten geven u een goed beeld van de opleiding en NIVE als opleidingsinstituut. Agile Projectmanagement met Scrum. KPIs die wel werken. Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme Wwft. Controller als strategisch business partner. Finance for non financials. IFRS in de praktijk.
Excel cursus voor beginners en gevorderden NHA.
Terug naar PROGRAMMA Verder naar ZO STUDEER JE ZO STUDEER JE. Studeer in jouw eigen tempo. Je ontvangt de complete cursus Excel 2007/2010 Excel 2013 of Excel 2016 in één zending thuis. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar wanneer en hoe je studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar! Persoonlijke begeleiding via internet. Als je kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten.
Excel 2010 gevorderd Computercursussen ICT Onderwijs Centrum voor Informatie Technologie Maatschappij/bedrijven Rijksuniversiteit Groningen.
Ondersteuning op de werkplek. Inschrijving betaling en annulering. Ondersteuning op de werkplek. Pc-gebruikers die de basis van Excel beheersen en die geavanceerde modellen willen opzetten. Medewerkers UMCG / Hanze 275. Contact secretariaat CIT 050 36 39200. In de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod. grote modellen handzaam maken. werken met geavanceerde formules en functies. het werken met databases. gegevens samenvatten in draaitabellen. opsporing en voorkoming van fouten.
Opleiding cursus en training in Excel.
U kunt direct starten met onze digitale opleiding Excel NL Basis. Elke opleiding begint met een handleiding van ons digitale leersysteem in de vorm van een video. U kunt zelfs eerst een proefles volgen op ons portal www.clsacademy.nl. Met Excel 2007 of 2010 Basis krijgt u nog meer mogelijkheden om uw berekeningen efficint en foutloos uit te voeren. Met het nieuwe menu het lint zijn de vele gereedschappen eenvoudig toegankelijk. De verschillende gereedschappen zijn snel beschikbaar met een muisklik. Het invoegen en wijzigen van formules gaat op een slimme intutieve manier.
Cursus Excel Microsoft Excel Cursussen en Trainingen Computrain.
Na een cursus Excel van Computrain kunt u deze vraag beantwoorden met ja. En of u nu nog maar weinig ervaring heeft met Excel of juist heel veel een Excel cursus van Computrain zorgt ervoor dat u 20% procent productiviteitswinst behaalt bij het gebruik van Excel. Al onze Excel cursussen zijn specifiek afgestemd op uw behoefte waardoor uw rendement optimaal is. Geen ingewikkeld technisch verhaal maar een cursus die aansluit op uw praktijksituatie. Breed aanbod aan Excel cursussen. Computrain biedt een zeer uitgebreid aanbod aan cursussen Excel zoals de cursus Excel Basis de verschillende cursussen Excel Advanced en de cursus Excel Expert. Het schema hieronder toont het modulaire aanbod van de Excel trainingen.
Excel PLUS Rendement Congressen Opleidingen.
Helaas worden zelden alle mogelijkheden van Excel benut. Veel onnodige tijd wordt besteed aan routinematige handelingen in bijvoorbeeld maandrapportages prognoses begrotingen en jaarrekeningen. Dit zijn handelingen die u eenvoudig via Excel kunt uitvoeren. Tijdens de training Excel PLUS leert u de vele mogelijkheden van Excel optimaal te gebruiken. U ontdekt hoe u in minder tijd betere analyses en rapportages maakt. Iedereen die eenvoudig betrouwbare rapportages en overzichtelijke analyses wil maken. Dick van de Boor. Na de training krijgt u een certificaat van deelname toegestuurd. 90 punten voor het Register Salarisadministratie RSa en het Register Payroll Professional RPP van het Nirpa.
Thuiscursus Excel Microsoft.
Een nieuwe start als excel-specialist. Droom jij ook van een succesvolle carrière als excel-specialist? Volg dan nu de erkende opleiding Excel Microsoft van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol excel-specialist. Onze aanpak is uniek tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle excel-specialist met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer. Moet je voor baan veel met Excel werken maar ken je enkel de basis van deze Microsoft-tool?
InDesign cursus basis. Ook Gevorderden op locatie en Online. InDesign cursus basis. Ook Gevorderden op locatie en Online.
Ook als de teksten uit Excel komen is er geen probleem. Een tabel-opmaak heeft zo zijn voordelen. Want je kunt eenvoudig kolommen selecteren en aanpassen of verplaatsen. Beeldgebruik in de basiscursus. Maak gebruik van allerlei beeldformaten. Ik leg je wel uit wat de voor en nadelen zijn van de keuze voor jpeg ai psd png eps enzovoorts. Je leert hoe je verantwoord met transparante beelden kunt werken. Zoals beelden die vrijstaand gemaakt zijn in Adobe Photoshop. En zelf kun je ook nog transparante effecten toevoegen in Adobe InDesign.

Contacteer ons